Hotel Ease Access

Initially a commercial building now transformed into a Teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte - with less reflection so that the rooms would have a balanced and comfortable atmosphere.

Art Deco x Contemporary style

Themed by NATURE

This hotel is themed by nature and to capture this essence we have used planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience.

To create a neutral atmosphere

We have used wooden colours combined with shades of grey and white for a neutral atmosphere. With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor enhances a modern and stylish hotel.

# Project Info 

Nature

Design Team

Completion

Location

Area

No. of Houses

No. of Seats

Photographer

Cinema

Natlalie Chan, Arthur Tang, Cherry Ho, Louisa Tong

2018

Tuen Mun

1400 SQM

4

489

Gigantic Forehead

You may be interested in ....

1/1

The building is initially a commercial building, surrounded by factories and industrial buildings. Instead of design an industrial-style hotel, we have transformed it into a teahouse-like hotel. It would be a brand new experience for the guests staying in the hotel.

A teahouse-like hotel in industrial area

Embedding green elements into the hotel

Guests can find green elements in the hotel everywhere - room number, wall decoration, toilet, etc, which give a natural and refreshing ambience to the interior. 

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio