Tai Ho Road Shopping Centre

 

PROJECT INFO

Nature: Shopping Centre

Location: Tseun Wan

Levels: 2

GFA: 1100 SQM

 

You can have a boutique shopping experience in Tai Ho Road Shopping Centre. The interior looking is young and modern because of the fine and smooth curvy edges; it contains elegancy of marbles and woods, incorporating with sharp metal highlight.

 

We have refurbished Tai Ho Shopping Centre with a young and modern design. The use of horizontal lines is to create length and emphasis direction for visitors to keep on strolling through the shopping centre, while the vertical lines are used to express the height.

 

We have used a combination of materials such as marble and wood and designed areas with curvy edges to highlight a stylish atmosphere. Simple lighting has been used to capture the glossiness of the shopping centre and emphasis those neutral colours, plus with an additional touch of bold black to keep the design contemporary.    

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio