Mei Foo Plaza

 

 

 

PROJECT INFO

Completion: 2014

Nature: Shopping Centre

Levels: 4

GFA: 4,320 SQM

 

Mei Foo Plaza is different from your well known chain stores, it is a family oriented mall thus we have used yellowy oak walls to harmonize the atmosphere for the visitors. A pleasing and complementary style is presented from the use of the soft edged oval-like shape with straight lines on the ceiling to enhance the beauty of the design materials used. The use of horizontal and vertical lines from the bottom to the top helps express the depth of spatial qualities within the area. Almost making Mei Foo Plaza like a never ending shopping centre and to polish it off we have combined natural and artificial lighting to enhance a comfortable and visual environment; perfect for the visitors to enjoy their shopping experience.   

 

 

 

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio