Regal Court

 

A harmonised-centred resident for this apartment from the use of gold and a combination of different shades of white to create a relaxing and comfortable atmosphere for our client. In the living room we have used lights that can be adjusted in different angles as well the gradient of the dimming.

 

We have also used partition panels for our client to be able to change the size of their rooms that leads them into a walk-in wardrobe. To enhance space in this apartment we have created a storage room but kept it concealed. The interior is also cat-friendly with shelves attached on the walls for the cats to roam around. 

 

PROJECT INFO

Completion: 2017

Nature: Residential

Location: Kowloon

 

 

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio