Ginza Plaza

We have given a refreshing new look for Ginza Plaza, located in Mong Kok. With the interior having limited space we therefore use a combination of linear metals and sharp angles to emphasis space and evoke a timeless atmosphere, This helps to create a strong sense of infinity in the shopping centre, perfect for the customers who love to shop.

 

Black and white is consistent throughout the interior to keep the atmosphere cool and chic. The lighting used also makes the colour bounce off each other and instantly making the centre brighter with an airy environment.

As designers, we express our feelings through space and by using innovative space strategies we have enhanced the shopping centre with a unique style. This is created from using a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings to show detail and increase spaciousness. The overall look is minimal but current and modern, which suits our clients young target audiences who shop around in Mong Kok.

 

 

PROJECT INFO

Completion: 2015

Nature: Shopping Centre

Location: Mong Kok

Levels: 4

No. of Shops: 47

GFA: 2050 SQM

 

 

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio