Eat @ Ease

 

 

 

 

 

An eye-pleasing warehouse-inspired restaurant in Kwai Chung area, designed with industrial vibes and rough materials, from rustic metal and antique steel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mass use of rustic metal & antique steel

The warehouse style can be seen from the use of rustic metal and antique steel finishing on the loft area of the bar frame structure. The open kitchen uses cranberry colored bricks to enhance the industrial-look combined with exposed steel pipes on the ceiling.

 

 

The VIP room in warehouse

We have used roller shutters for the VIP room to exaggerate the warehouse look and to divide the rooms, so that the customers can enjoy a quiet and cosy place to dine. Throughout the interior we have used cement flooring combined with a washed off cement surface on the ceiling to create a raw treatment. We have used a mixture of walnut brown and navy blue colors and for a stylish finish a marble table top in the centre of the room for a sophisticated and youthful twist. 

 

 

 

 

 

 

 

PROJECT INFO

Completion: 2017
Nature: Restaurant
Location: Kwai Chung
No. of Seats: 106
Level: 1/F 
GFA: 371 SQM

 

AWARDS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio