Hotel Ease Access

 

 

Initially a commercial building now transformed into a teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte - with less reflection so that the rooms would have a balanced and comfortable atmosphere. 

 

 

 

Connect guests with minimalism

Throughout the hotel, we have used wooden colors combined with shades of grey and white for a neutral atmosphere. The interior space also connects the guests with minimalism - people can experience the simplicity and inner peace here. 

 

 

Themed by Nature

This hotel is themed by nature and to capture this essence we have used liberally planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience. Green elements are distributed throughout the hotel - concourse, corridor, guest room, and even the room number. 

 

 

 

 

To guarantee a relaxing night

In the guest rooms, we also adopted neutral color tone to unify the style throughout the hotel. Thanks to the simple and minimal design, a goodnight's rest is almost guaranteed here. 

 

 

Unique patterns around the hotel

With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor,  a modern and stylish ambience is enhanced. 

 

 

From commercial to minimal

The building is initially a commercial building surrounded by factories and industrial buildings. To give a brand new experience to the guests, we have transformed it into a quiet and contemplative environment. It would be a brand new experience for the guests staying in the hotel.

 

 

 

 

 

 

PROJECT INFO

Completion: 2017

Nature: Hotel

Location: Kwai Chung

Levels: 21

No. of Rooms: 170

GFA: 4728 SQM

 

Please reload

admin@arttaconceptstudio.com  |  +852 2550-5555

© 2019 by ARTTA Concept Studio